De omgeving staat bekend als het gebied van de smulpapen. Locale specialiteiten als ’foie gras’ en ’confit de canard’ vindt u bijna op iedere menukaart. Daarnaast is dit gebied ook bekend om de ’salade de gésiers’, ’magret de canard’, truffels en ’cabécou’ (geitenkaas).
Ook voor wijnliefhebbers is er voldoende aanbod, van de zachte, fluweelachtige smaak van Buzet tot de volle smaak van de Duras en de Cahors-wijnen.
Iedere zondag vanaf april tot en met september is er markt van 9h-12h. Zonovergoten groenten, sappig fruit en regionale specialiteiten … de keuken van deze streek is die van Zuidwest Frankrijk, rijk en overvloedig, net als de gastvrijheid. Zo ook op woensdagavond, want dan kan je samen met de plaatselijke bevolking genieten van de regionale specialiteiten en genieten van de live gezongen Franse Chansons! Deze zogenaamde Marchand Gourmandaise is een typisch streekevenement waarbij toeristen en locals samenkomen om de zomer te vieren.